ArrangementlisteARRANGEMENTER I 2020.

Generalforsamling lørdag den 22. februar kl. 13.30. *12.00 
i Komdrup forsamlingshus, Komdrupvej 13, 9293 Kongerslev. 
Kun for medlemmer.
*Klubben vil være vært med gule ærter, flæsk og pølse, øl, vand og snaps fra kl. 12.00 til 13.30. Tilmelding (gule ærter) senest mandag den 17.februar til Villy Sørensen på mail villyoglisbeth,@gmail.com eller tlf. 4042 9904.


Lørdag den 7. marts kl. 10.00 MPV. Gartneribesøg

Midtjyske Pelargonie Venner inviterer os med til gartneribesøg hos Gartneriet Pedersen A/S http://www.pedersen-as.dk Solbjerg Søvej 15, 8362 Hørning. Hvor man gør i forårets løgplanter, 7-8 forskellige primula og forsk. tidlige stauder. Vi mødes derude. Kl. ca. 12 kører vi (PKN) videre til Kelvins Gartnerservice (det gamle Karl Aage) Mødalvej 46, 8471 Sabro, her er der mulighed for at spise vores medbragte mad indendørs.


Onsdag den 25. marts kl. 18.30 Tur til Gug Planteskole.
*AFLYST
Invitation til rundvisning på Gug Planteskole, hvor vi mødes kl. 18.30 og starter ud med en guidet rundtur med fortælling om forår.
Herefter er planteskolen vært med kaffe og kage. Efter kaffen vil der være en fortælling om forårets nyheder og efter dette må vi handle frit i planteskolen og får 25% på stauder og roser, og vi kan købe tete a tete til 4 kr. (Vi er de eneste gæster denne aften og minimum antal skal være 20 personer og maks. 35)
Tilmelding til Birgitte senest den 21.marts på tlf. 2227 7901.
*Dette arrangement er desværre blevet aflyst på grund af Corona-virus. Da det er vigtigt at vi alle overholder de retningslinjer medierne fortæller os om for at bryde smitterisikoen, kan vi derfor ikke mødes til dette arrangement.


Fredag den 17. april kl. 19.00.
*AFLYST
Vi mødes ved Jens Christian og Niels´ gartnerier "Fruekilde", Kathrinesvej 5 og 7, 9610 Nørager. Vi skal igen i år se, hvad Jens Chr. har af Tip Top, engelske og hængepelargonier samt hans lille udvalg i fuchsias. Samt hvad Niels har af nye zonaler mm., da han i år har fået ny leverandør af pelargonier. Klubben er vært ved kaffe/the og Kiksekage/hjemmebag. Tilmelding senest tirsdag den 14.april på tlf. 3082 7974 mail: villyoglisbeth@gmail.com
*Dette arrangement er desværre også aflyst på grund af Corona-situationen.*Lørdag og søndag den 6. og 7. juni kl. 10.00 til 17.00
*AFLYST
Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have i Frederikshavn. Vi har en stand med salg, information og PR.
Det er et stort arrangement med ca. 120 salgsstande, 9000 besøgende, lidt underholdning af forskellig art og mulighed for at købe mad og drikke. Entre kr. 30,- (pr.dag).
*Organisationen bag Bangsbo Blomsterfestival har truffet den tunge beslutning at aflyse festivalen og vil først afholde den til næste år i juni måned.


*Lørdag den 20. juni kl. 10.00 til 15.00.
*AFLYST
Aalborg kredsen af HAVEN afholder STORT plantemarked i Østre Anlæg, Aalborg, vi vil være til stede med salg af pelargonie stiklinger/planter og PR.
*Aalborg havekreds har desværre måttet aflyse dette arrangement på grund af corona-situationen.
Lørdag den 11. juli kl. 13.15 KØR SELV TUR.
Til Vandstedgaard, Kirkevej 20, Barmer, 9240 Nibe.
Vi mødes på Vandstedgaard kl. 13.15 hvor vi vil blive modtaget af Vibeke og Ole med en velkomstdrink. Vi bliver vist rundt i deres store orangeri og hører om byggeprocessen. Orangeriet har nærmest udseende som en katedral og er bygget på sydgavlen af huset som en forlængelse. Der er flere døre til bibliotek og keramisk værksted. Orangeriet er indrettet med sydlandske planter. Selve huset er et langt hvidkalket længehus med saddeltag. Orangeriet er et klimabeskyttet grønt udeopholdsrum. Der er flere haver til stedet, som vi bliver vist rundt i. Hvert haverum har sin egen stil og stemning. Desuden driver de et varmblodsstutteri med præmierede avlsheste. Vandstedgaard er beliggende i et landskab med udsigt over en sø og Sebber Klosters natur og golfbaneanlæg.
Vibeke laver stenskulpturer og maler billeder, som hun sælger af. Vi får også kaffe og kage i løbet af eftermiddagen. Pris 50,- pr. person. I kan evt. læse om stedet her: www.vandstedgaard.dk
Tilmelding senest den 8.juli til Birgitte på tlf. 2227 7901.


Lørdag den 15. august fra kl. 10.00 til 16.00 KØR SELV TUR.
Vi mødes hos Kirsten Lyng, Gartnerstien 5, 9300 Sæby kl. 10.00.
Kirstens have er en spændende og meget seværdig have med mange hosta, storkenæb, dagliljer og floks. I haven er der både drivhus og orangeri. Der er også plante- og frøsalg med mange sorter. 
Kirsten tager ikke entré, hun byder på en kop kaffe og måske bager hun kage også.
Kl. 12.00 kører vi til Hørby, hvor vi skal besøge Hørby-Haven hos Mirna og Leif Kristensen, Hyldevej 5, Hørby, 9300 Sæby. Denne have indeholder blandt andet liljer, roser, frugttræer, græsser og dahlia. Her spiser vi vores medbragte madpakker og har selv kaffe med til om eftermiddagen. Klubben er vært med kage. For at se denne have, skal vi betale 20 kr. i entré.
Tilmelding til Birgitte på telefon 2227 7901 senest den 10.august.


Lørdag den 29. august fra kl. 10.00 til 14.00:
"Pelargoniedag" hos Villy og Lisbeth Sørensen, Gyldenlakvej 12, 9400 Nørresundby. Denne dag er klubbens medlemmer velkommen til at stå et sted i haven med egne pelargoniestiklinger til salg. Dagen bliver annonceret i Nordjyskes lokalavis nogle dage i forvejen og alle er velkommen til at komme og gøre en god handel, hvor vi også kan få mulighed for at fortælle om vores yndlingsplanter. Vi skal selv have madpakker og kaffe med. Vi håber på godt vejr og godt fremmøde både af pelargoniefolk og andre interesserede. Hvis du/I har lyst til at komme og sælge jeres pelargoniestiklinger skal I give besked til Villy og Lisbeth senest mandag den 24.august på mail: villyoglisbeth@gmail.com eller tlf. 4042 9904.NB. Arrangementer markeret med *
Alle medlemmer er velkomne til at komme med pelargoniestiklinger og planter til salg på klubbens markerede arrangementer, medlemmerne afregnes med stiklingens/plantens salgspris fratrukket 3,- kr. som går til klubbens kasse.
Husk: Stiklingen/planten skal være forsynet med:
1) art eller sortsnavn og medlemsnummer.
2) medlemsnummer og pris (stikskilte).
Ved besøg til åbne haver er i altid velkomne til at medbringe stiklinge til bytte/salg. Her er der ikke "afgift" til klubben.