ArrangementlisteARRANGEMENTER I 2018.


Lørdag den 10.marts kl. 10.00 inviterer MPV os med til gartneribesøg.
Vi skal besøge Gartneriet Pedersen A/S www.pedersen-as.dk Solbjerg Søvej 15, 8362 Hørning, hvor man gør i forårets løgplanter, 7-8 forskellige primula og forskellige tidlige stauder. Vi mødes derude. Tag gerne nogle venner med. Kl. ca. 12 kører vi (PKN) videre til Kelvins Gartnerservice (det gamle Karl Aage) Mødalvej 46, 8471 Sabro, her er der mulighed for at spise vores medbragte mad indendørs. Vi kan endvidere se den store udvidelse af salgsområdet, der er blevet etableret.


Fredag den 20.april kl. 19.00Vi mødes ved Niels og Jens Christians gartnerier "Fruekilde", Kathrinesvej 5-7, 9610 Nørager. Vi skal igen i år se, hvad Niels har af zonaler mm. og hvad Jens Chr. har af Tip Top, engelske og hængepelargonier samt hans udvalg i fuchsias. Klubben er vært ved kaffe/the og hjemmebag. Alle blomstervenner er velkommen denne aften. Tilmelding på 3082 7974 senest mandag den 16.april


Lørdag den 5.maj kl. 10.00 til 14.00. Plantebyttedag.
Hos Lone A. Rostrøm, Komdrupvej 4, 9293 Kongerslev. Alle er velkommen, har I nogle overskudsplanter/blomster, så tag dem endelig med. 
Klubben har en PR og salgsstandet sted i haven.


Lørdag den 19.maj 2018 kl. 13.30. Medlemstræf med foredrag:
"Få succes med krukkehaven" i Birgittes orangeri på Venøvej 10, Nørresundby.
Tag gerne pelargoniestiklinger med til salg og bytte med medlemmer af klubben.
Birgitte holder foredrag, som kommer til at handle om opbygning af et krukkebed, sammensætning af krukker i forskelligt materiale, den rette krukkestørrelse og patina på krukkerne. Samtidig får du mere viden om jord, vand og gødning. Du får en gennemgang af planter, der trives i krukker og mere viden om tilplantning og frodighed i krukkerne, rodbeskæring og overvintring af krukkerne. Man kan have glæde af krukker på altanen, på græsplænen, i gårdhaven eller i staudebedet. Foredraget rundes af med farvesammensætninger, og til sidst billeder fra Birgittes egen krukkehave.
Der bliver serveret kaffe og hjemmebag, som kan indtages i orangeriet og i haven.
Tilmelding til Birgitte senest den 12.maj på telefon 22 27 79 01.


*Lørdag og søndag den 2. og 3.juni kl. 10.00-17.00 Blomsterfestival
Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have i Frederikshavn.
Vi har en stand med salg, information og PR. Det er et stort arrangement med ca. 120 salgsstande, 9000 besøgende, underholdning af forskellig art og mulighed for at købe mad og drikke.
Entré kr. 30,- pr.dag.


*Lørdag den 16.juni kl. 10.00 til 15.00. Plantemarked.
Aalborg kredsen af HAVEN afholder STORT plantemarked i Østre Anlæg, Aalborg, vi vil være til stede med salg af Pelargoniestiklinger og PR.


Lørdag den 11.august kl. 10.00 "Kør selv tur".
Vi mødes i Jannes Have, Øster Thorupvej 26, 9320 Hjallerup kl. 10-12. Jannes Have er en stor landbohave med stort drivhus, køkkenhave, træer, høns og mange stauder. Haven er kendt fra TV med flere afsnit om hendes have. Vi får formiddagskaffe i haven, og klubben betaler entré. Janne vil fortælle og vise rundt. Når vi er færdige dér, kører vi til Thyboesminde Stauder, Skivervej 80, 9362 Gandrup hos Kirsten Bengtson, hvor vi skal være fra 12.30-14.30. Her skal vi spise vores medbragte madpakke et sted i haven og vi er lovet inden døre i tilfælde af dårligt vejr! I haven er der en butik med stauder. Haven er en stor landbohave, hvor der er rigtig meget at se på. Efter dette besøg drager vi til Villys og Lisbeths Have på Gyldenlakvej 12 i Nørresundby. Her er klubben vært med kaffe og kage. Tag her gerne pelargoniestiklinger med til salg og bytte med medlemmer af klubben. Tilmelding senest den 6.august til Birgitte på 22 27 79 01.


Lørdag den 1.september kl. 11.00 "Kør selv tur til Djursland".
Vi mødes i "Rosenhaven" ved Kirsten og Holger Mikkelsen, Fuglebækvej 1 Sdr. Homå, 8570 Trustrup. www.rosenhaven.dk Her skal vi se deres have og spise vores medbragte mad, inde eller ude. Ca. kl. 13 kører vi videre for at se en japansk inspireret have hos Vibeke og Børge Christensen, Kirkebakken 17, Alsø, 8500 Grenå. www.japanskinspirerethave.dk Her går vi rundt og nyder deres have til ca. kl. 14.30. Vi afslutter turen hos Else og Niels Ejner Carlsen, Thorsvej 7, 8500 Grenå. Se omtalen af haven i medlemmernes åbne haver. Her vil klubben være vært med kaffe/the og hjemmebag. (På ud/hjemturen skal I prøve Udbyhøj Kabelfærge www.randersfjord-faerger.dk Det er en oplevelse værd). Tilmelding til Villy på 4042 9904 eller mail senest den 27.august.

NB. Arrangementer markeret med *
Alle medlemmer er velkomne til at komme med pelargoniestiklinger og planter til salg på klubbens markerede arrangementer, medlemmerne afregnes med stiklingens/plantens salgspris fratrukket 3,- kr. som går til klubbens kasse.
Husk: Stiklingen/planten skal være forsynet med:
1) art eller sortsnavn og medlemsnummer.
2) medlemsnummer og pris (stikskilte).
Ved besøg til åbne haver er i altid velkomne til at medbringe stiklinge til bytte/salg. Her er der ikke "afgift" til klubben.